Nieuws

MOTOPLUS 23 – 2013

Met het verschijnen van MotoPlus 23 zit het jaar er bijna op. Maar we hebben nog een paar mooie uitsmijters. De eerste test van de nieuwe Kawasaki Z1000 bijvoorbeeld, die we in het Spaanse Sevilla reden. En in MotoPlus 23 kun je weer je stem uitbrengen in de Motor van het Jaar verkiezing, waarmee dit jaar een Suzuki GSX-R1000Z t.w.v. 17.999,- euro kan worden gewonnen! Verder zetten we vier heel uiteenlopende 800’s naast elkaar in een uitgebreide conceptvergelijking. Ook de Harley-Davidson Sportster 883 Iron en de nieuwe Yamaha XV950. En we reden een wel heel bijzondere zijspancombinatie van Ural, de Ranger.

In een uitgebreid techniekartikel gaan we dieper in op de klepbediening. Reizen doen we in MotoPlus 23 in Australië, waar we een indrukwekkende trip met een Ducati Multistrada maken. Nog op zoek naar nieuwe toerlaarzen? We testen 7 paar in het high-end segment.

Yamaha’s naakte XJ6 komt voorbij in de occasionrubriek en Johan Effink laat in Mijn Trots zijn wel heel bijzondere klompenzijspan zien. Jurgen van den Goorbergh blikt in MotoPlus 23 terug op de ontknoping van het MotoGP-seizoen en wij blikken onder andere met diezelfde Van den Goorbergh, Boet van Dulmen en Cees Doorakkers vooruit op de terugkeer van productieracers in de MotoGP-klasse. En uiteraard waren we ook bij de test in Valencia waar die productieracers van ondermeer Honda en Yamaha voor het eerst officieel in actie kwamen.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 23 wilt lezen en hier als je het direct als los nummer wilt bestellen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws