Nieuws

MOTOPLUS 22- 2015

Met eerste testen van de Yamaha XRS700 en de BMW C650 Sport en GT nemen we in MotoPlus 22, die vrijdag 13 november in de bus en de winkel ligt, alvast een voorschot op het 2016-motorseizoen. Daarnaast in dit goedgevulde nummer een uitgebreide rij-impressie van een drietal scramblers: de Ducati Scrambler Classic, de Moto Guzzi V7 II Scrambler en de Triumph Scrambler. Modegimmick of hebben deze machines ook echt wat in hun mars? Ook rijden we kort met de MV Agusta Turismo Veloce 800 Lusso, met elektronisch verstelbare vering, en de Honda SH300i scooter. Met een Kawasaki Versys 650 nemen we deel aan een zuinigheidstest, hoe ver komt deze avontuurlijk forens op een litertje brandstof? En het MotoPlus Lezerspanel gaat in MotoPlus 22 op stap met Yamaha’s MT-09-lijn.

In Griekenland spreken we uitgebreid met Yanis Varoufakis, de Griekse ex-minister van Financiën, die de Europese gemoederen afgelopen jaar flink bezig hield, maar bovenal een gepassioneerd motorrijder is. Vlakbij Griekenland maken we ook een prachtige motortrip over het zonovergoten Cyprus. Fly & Drive volgend jaar? Ook brengen we in MotoPlus 22 een bezoek aan Skratch, een pinstriper met cultstatus. En aangezien we toch in Amerika waren, pikten we meteen ook even de Black Bike Week in South Carolina mee. Als je dacht dat je alles gezien had….

Wido Veldkamp is de man achter Wimoto, een klein bedrijf dat zeer bijzondere en unieke motorfietsen bouwt. Tijd voor een bezoek. Als occasion rijdt in MotoPlus 22 de Triumph Tiger 800 voorbij en Marcel Willemsen laat in Mijn Trots zijn opvallende eigenbouw hybridemotor zien.

En uiteraard waren we ook bij de zinderende MotoGP-finale op het Spaanse Valencia!

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 22 wilt lezen.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws