Nieuws

MOTOPLUS 20 – 2017

Op vrijdag 13 oktober ligt MotoPlus 20 in de winkel en in de bus. Daarin de eerste meters met vier van de acht nieuwe Harley-Davidson Softails: de Street Bob, Heritage Classic, Breakout en de Fat Bob. Daarnaast zetten we twee brute Kawasaki-broers naast elkaar: de nieuwe Z900 en de Z1000R Edition. En we gaan terug in de tijd met de BMW R80G/S, die we naast de R nineT Urban G/S zetten. Onze duurtest Africa Twin is al hard op weg naar de eindstreep, een goed moment om je even bij te praten. Ook gaan we in MotoPlus 20 met vier MotoPlus-lezers met Yamaha Tracer 700’s in het Duitse Sauerland.

Glemseck 101 begint inmiddels uit te groeien tot een van de meest toonaangevende motorfestivals, wij waren uiteraard bij laatste editie. Motorrijden in Japan zal voor de meesten van ons wel een droom blijven, maar wij konden toch een mooie toeren maken door het motorland bij uitstek. Ook maken we in MotoPlus 20 een uitstapje naar Wales in het kader van Destination Yamaha.

Met Ducati-baas Claudio Domenicali spreken we over de nieuwe Stradale V4 en blikken we vooruit op de toekomst van het Italiaanse merk. In een uitgebreide praktijktest testen we 6 textielcombi’s op hun waarde. In Mijn Trots laat Walter Verberg zijn Honda Varadero zien en in de occasionrubriek komt een andere Honda voorbij: de Transalp. Ook spreken we uitgebreid met MotoGP-coureur Jorge Lorenzo over zijn eerste jaar bij Ducati. En verder waren we uiteraard ook bij het WK Superbike op het Franse Magny Cours en de laatste race om de Yamaha R3 Cup op het Duitse Hockenheim.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 20 wilt lezen.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws