Nieuws

MOTOPLUS 19 – 2014

Op 3 oktober ligt MotoPlus 19 bij je in de bus en in  de winkel en daarin schotelen we je een flinke hap 2015-motornieuws voor, dat deze week op de Intermot Keulen is gepresenteerd. Op 14 pagina’s belichten we uitgebreid het nieuws van Kawasaki, Yamaha, BMW, Ducati, Triumph en Aprilia. Uiteraard gaan we ook zelf nog op pad met een aantal interessante machines. In een café racers vergelijk maken de BMW R nine T, Horex VR6 Cafe Racer 33 LTD., Moto Guzzi V7 Racer en de Triumph Thruxton hun opwachting, terwijl de nieuwe Ducati Monster 821 het in een andere vergelijkingstest opneemt tegen de Yamaha MT-09.

Een vergelijkingstest van een ander kaliber is die van negen geavanceerder action camera’s, die onder motorrijders steeds populairder worden. Ook testen we nog een nieuwe communicatieset van Uclear. In een techniek-artikel gaan we in MotoPlus 19 dieper in op de techniek achter wielen. Yamaha’s FJR1300 komt voorbij in de occasionrubriek.

De Duitse streek Thüringen geniet bij ons nog niet zo’n grote bekendheid, maar is absolute de moeite waard voor een lange weekendtrip zo ontdekten we. En wat te denken van het Zeeuwse Zuid-Beveland? In MotoPlus 19 vind je een mooie Roadbook-tour door dit stukje Zeeland.

Frank Weeink spreekt in MotoPlus 19 met Theo Bult, de Twentse coureur die in 1971 voor een sensatie zorgde in de Dutch TT met zijn Yamsel 350, die hij tot in detail heeft nagebouwd. Dan over naar recente GP-tijden, want uiteraard waren we ook bij de spectaculaire MotoGP-race op het Spaanse Aragon.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 19 wilt lezen. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws