Nieuws

MOTOPLUS 17 – 2015

Op vrijdag 4 september ligt MotoPlus 17 in de bus en in de winkel en hierin schotelen we je weer een smakelijke mix motortesten, reisverhalen, spraakmakende reportages, interviews en motorsport voor. We rijden met de nieuwe BMW R1200RS en zetten in een technische vergelijkingstest twee bloedsnelle koppelbeulen naast elkaar: de Ducati 1299 Panigale S en de Kawasaki H2. Ook gaan we op pad met een kwartet licht sportmotoren, die geschikt zijn voor het A2-rijbewijs: Honda CBR300R, KTM RC390, Kawasaki Ninja 300 en Yamaha YZF-R3. En we maken de eerste meters met de enduro’s van het herboren SWM.

Daniëlle Boelens en Irene Wouters trekken op hun KTM’s verder Zuid-Amerika in en doen Peru aan. Ook spreken we op het Haagse Binnenhof met politicus en oud-Staatssecretaris van Justitie Fred Teeven, die naast zijn drukke bezigheden in de politiek fervent motorrijder is. Ook brengen we in MotoPlus 17 een bezoek aan het Motorcyclepedia Museum in Amerika, onderkomen van een unieke verzameling motoren, van filmmotoren tot kostbare prototypes. En we zijn bij een berg- en bochtentraining van KTM in de Moezel. Als je dacht dat je kon sturen….

Verder testen we in MotoPlus 17 elf sportieve leren motorjacks, handig om bij de hand te hebben als je nog de markt op moet voor zo’n jack. Als occasion rijdt de BMW F800R voorbij en Michel Gijtenbeek laat in Mijn Trots zijn BMW R1200GS zien. En we bezochten uiteraard de MotoGP-race op het Britse Silverstone.

Mooi meegenomen: met de speciale bon in MotoPlus 17 kun je bij S100-dealers in Nederland gratis een busje S100 witte kettingspray t.w.v.  € 5,25 ophalen!

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 17 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws