Nieuws

MOTOPLUS 14 – 2016

Op vrijdag 8 juli verschijnt MotoPlus 14, een lekker nummer, waarin we je weer trakteren op de beste motortesten, de meest spraakmakende reportages, de meest diepgravende praktijktesten en de beste sportverhalen. Wat hebben we zoal? Om met dat laatste te beginnen: de 86e Dutch TT Assen uiteraard. We staan uitgebreid stil bij alle GP-klassen, maar we volgen ook Bo Bendsneyder op de voet tijdens zijn eerste TT en we brengen een uitgebreid sfeerverslag van alles rond het grootste sportevenement van Nederland.

In de Italiaanse Dolomieten rijden we de beroemde en spectaculaire Sella-ronde in het zadel van de nieuwe Yamaha Tracer 700. Naast deze eerste test gaan we op pad met twee supermoto’s, de Ducati Hypermotard 939 en de KTM 690 SMC R, in een zoektocht naar het beste supermoto-concept: een ééncilinder of tweecilinder? Op zoek naar een lekkere A2-naked? Pak dan ook MotoPlus 14 even mee, want in dit nummer zetten we de drie heetste modellen voor je naast elkaar: Kawasaki Z300, KTM 390 Duke en Yamaha MT-03. En in het tweede deel van ons bandendrieluik nemen zes sets sportbanden het tegen elkaar op, op onder andere nat en droog wegdek.

We blijven nog even in mediterrane vakantiesferen met onze reisverhalen en doen dit keer de Provence aan, een heerlijke motorbestemming! Ook zijn we op het eiland Man, waar we een sfeerverslag maakten van alles op en rond de befaamde TT-races op het eiland. In de occasionrubriek rijdt in MotoPlus 14 de Ducati Hypermotard 1100 voorbij en Joris Joore vertelt in Mijn Trots alles over zijn Honda XRV750 Africa Twin, waarmee hij inmiddels op wereldreis is vertrokken.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 14 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Test met ons het Suzuki-gamma!

21 april, 2024

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw ...
Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws