Nieuws

MOTOPLUS 14 – 2014

Op vrijdag 11 juli ligt MotoPlus 14 op de deurmat en in de winkel en daarin maken we in het Italiaanse Bologna onder andere de eerste meters met de nieuwe Ducati Monster 821. Daarnaast veel andere Italianen in dit nummer, want we staan uitgebreid stil bij de belangrijkste motoren van de onlangs overleden Italiaanse motordesigner Massimo Tamburini. Ook is er een weerzien met een oude bekende: de Suzuki Bandit 650S. Suzuki’s gewezen allrounder maakt een comeback op de Nederlandse motormarkt voor een wel heel scherpe prijs. De vijf deelnemers van het MotoPlus Lezerspanel hebben ook de eerste testkilometers achter de kiezen. Het panel laat haar licht schijnen op de Yamaha MT-07. Ook rijden we kort met de Yamaha MT-09 in Street Rally-uitvoering.

MotoPlus’ Twan Hulshof dompelde zich een paar weken onder in de opleiding tot motorsurveillant bij de politie. Daar komt heel wat bij kijken. Verder volgen we Roemer Mol in MotoPlus 14 in het afsluitende deel van zijn indrukwekkende wereldreis en blikken we terug op 10 jaar Suzuki V-Strom. In de occasionrubriek raast dit keer een onvervalste snelheidsfreak voorbij, de Kawasaki ZZR1400. Waar moet je op letten als je je oog op dit pk-pakhuis hebt laten vallen? Ook laat Robby Ivens in Mijn Trots zijn opvallende Kawasaki ZX-9R zien. De rubriek Tips & Tricks is in MotoPlus 14 volledig gewijd aan een praktijktest van de textiel combi’s, die we tijdens onze bandentesten droegen en dus uitvoerig hebben kunnen testen.

En uiteraard gaan we in MotoPlus 14 niet zomaar voorbij aan de Dutch TT Assen. Naast het gebruikelijke MotoGP-verslag brengen we ook een uitgebreid sfeerverslag in de vorm van een collage van opmerkelijke foto’s. Vanzelfsprekend waren we ook op het Portugese Portimão, waar Michael van der Mark opnieuw zegevierde in het WK Supersport.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 14 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws