Nieuws

MOTOPLUS 12 – 2014

Aanstaande vrijdag ligt MotoPlus 12 in de bus en in de winkel en daarin schotelen we je weer een berg interessante testen en andere motorverhalen voor. Zo reden we op het Italiaanse Mugello met de superexclusieve en ultralichte Ducati 1199 Superleggera, bekijken we op een circuit in een direct vergelijk hoe dicht power nakeds hun ultrasportieve stamvaders zijn genaderd en rijden we kort met de nieuwe Honda NC750S. Ook in MotoPlus 12: het tweede deel van ons bandendrieluik, de toerbanden.

Matthijs van de Wall nam namens MotoPlus deel aan een speciale Superbike-revival-klasse tijdens de Ducati Club Races. Met een ‘bejaarde’ Kawasaki ZXR750R reed hij naar het podium. Verder brengen we in MotoPlus 12 een mooi sfeerverslag van de Tuareg Rally en volgen we Roemer Mol in de volgende etappe van zijn omvangrijke wereldreis. Als occasion komt een Suzuki-klassieker voorbij, de SV650/S, en in Mijn Trots laat Henk Beijer zijn tweetakt Kawasaki KR1S zien.

Uiteraard waren we bij de spectaculaire MotoGP-race op het Italiaanse Mugello en in zijn maandelijkse column laat Jurgen van den Goorbergh zijn licht schijnen op actuele ontwikkelingen in de internationale racerij.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 12 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws