Nieuws

MOTOPLUS 11 – 2015

Op vrijdag 29 mei ligt de nieuwe MotoPlus weer in de bus en in de winkel. In MotoPlus 11 duiken we eens dieper in de wereld van elektrisch rijden en gaan we op pad met de KTM Freeride E en zetten we in een conceptvergelijking de BMW C evolution en de Zero SR tegenover elkaar. Ook nemen twee Ducati’s het in een onderling duel tegen elkaar op: de 1199 Panigale S tegen zijn opvolger, de 1299 Panigale S. En na 50.000 kilometer is er een einde gekomen aan onze duurtest met de KTM 1190 Adventure. Hoe de Oostenrijker de test heeft verteerd, leert een inwendige inspectie van de dikke twin.

Met de vakantie voor de deur pakken we in MotoPlus 11 uit met een schitterend gefotografeerd reisverhaal naar een wat vergeten Franse bergstreek, de Vercors. Ten onrechte, want dit gebied aan de westzijde van de Alpen is in alle opzichten meer dan de moeite waard. Ook gaan we langs bij Bosch, dat met onder andere haar ABS-systemen stevig is verankerd in de huidige motorwereld. Hoe zien zijn de toekomst van de tweewielermarkt tegemoet? En we rijden mee met de motorrijders die de deelnemers aan de Batavierenrace, een studentenestafette tussen Nijmegen en Enschede, begeleiden.

Voor de vakantie nog op zoek naar een vers setje waterdichte handschoenen onder de € 100,-? In MotoPlus 11 testen we flink aantal setjes op hun waarde. In de occasionrubriek rijden de Yamaha FZ8 en zijn gekuipte evenknie, de Fazer8, voorbij en in Mijn Trots laat Dennis Smidt zijn bijzondere Frisco-style bobber zien. En uiteraard volgen we ook het MotoGP-circus, dit keer tijdens de Franse GP op Le Mans.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 11 wilt lezen. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws