Nieuws

MOTOPLUS 1 – 2014

De oliebollen en de champagne zijn achter de kiezen en dat betekent dat MotoPlus met volle kracht het nieuwe jaar in knalt. En dat doen we in MotoPlus 1 meteen met een daverend eerste nummer vol testen en interessante reportages. In de hitte van Qatar rijden we de eerste meters met de nieuwe Honda Fireblade SP en we rijden ook kort met twee andere nieuwelingen: de Benelli BN600R en de Aprilia Tuono V4R APRC. In een uitgebreide vergelijkingstest komen de sterkmakers van de naakte middenklasse aan bod, terwijl de nieuwe vloeistofgekoelde Harley-Davidson Electra Glide Ultra Limited zich in een Toptest mag bewijzen. Ook zetten we in MotoPlus 1 twee Honda-iconen uit begin jaren tachtig in de schijnwerpers: de VF1000R en de CB1100R.

Ook staan we in MotoPlus 1 stil bij het nieuwe kentekenbewijs dat sinds kort is ingevoerd. Stilstaan doen we niet in Frankrijk, waar we via een prachtige en volledig secundaire route helemaal naar het zuiden rijden. En deels in dat zuiden van Frankrijk rijden we nog een fascinerende en zeer uitdagende route: 33 bergpassen op 1 dag. Is dat te doen of letterlijk te hoog gegrepen?

In een uitgebreid artikel gaan we in MotoPlus 1 ook dieper in op de techniek achter de naadloze MotoGP-versnellingsbak en gekleed als gentleman bezochten we de Distinguished Gentlemens Ride. In MotoPlus 1 ook ruim aandacht voor de Slick Six, een special op basis van Honda’s befaamde zescilinder 1000. Een andere Honda, de GoldWing 1800, flaneert over de occasionpagina’s. In Mijn Trots laat Ronald Hoekstra zijn bijzondere Yamaha Fazer 1000 zien.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 1 wilt lezen en hier als je het direct als los nummer wilt bestellen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws