Nieuws

Meld je aan voor de Kawasaki Versys 1000SE MotoPlus-lezerstest

Afgelopen februari konden we op de Canarische Eilanden alvast kennismaken met de nieuwe Kawasaki Versys 1000SE. Dat was een aangename kennismaking, want Kawasaki’s crossover blijkt een stoere allemansvriend met een heel goedmoedig karakter. “Eentje die je als rijder én passagier vooral laat genieten, en daar gaat het toch om bij motorrijden?”, concludeerde MotoPlus-hoofdredacteur Eric Bulsink na die eerste test.

En dat genieten met de nieuwe Versys 1000SE kun jij ook gaan doen, want in samenwerking met Kawasaki organiseren we in Zuid-Limburg op 25 en 26 april een exclusieve MotoPlus Lezerstest met deze nieuwe Kawasaki. Er is plek voor 20 deelnemers, hoe je voor een plekje in aanmerking komt?

Stuur vóór 19 april een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. ‘Lezerstest Versys 1000SE’. Vermeld in je aanmelding in ieder geval je naam, adresgegevens, leeftijd en telefoonnummer en laat daarnaast ook even weten welke motor je zelf rijdt en welke testdag je voorkeur heeft (donderdag 25 april of vrijdag 26 april). Wie weet zien we je op 25 of 26 april in Limburg!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.