Nieuws

Mail & Win: Yamaha Rossi of Lorenzo beanie

Met Valentino Rossi en Jorge Lorenzo weet Yamaha zich verzekerd van twee van de meest spraakmakende coureurs uit de MotoGP paddock. Twee rijders ook, die door de jaren heen een meer dan rijke fanschare om zich heen hebben verzameld. Niet verwonderlijk dus dat Yamaha deze bewonderaars op hun wenken bedient met een uitgebreide collectie fanware. Deze speelt zich in de kijker met een frisse blauw/wit/grijze kleurstelling, waarbij uiteraard het rijnummer van de betreffende coureur een prominente rol speelt. Daarbij wordt de Rossi-lijn gekenmerkt door gele stijlelementen en die van Lorenzo door rode. De collectie omvat werkelijk alles voor de echte fan, van T-shirts, polo’s en hoodies tot caps, sleutelhangers en zelfs koffiemokken.
Wil je op 28 juni aanstaande, tijdens de 84e Dutch TT, die afgelopen jaar door Rossi werd gewonnen, in stijl je helden aanmoedigen, kijk dan op www.yamaha-motor.eu voor de compleet nieuwe 2014 collectie. Er is echter nog meer goed nieuws, want van Yamaha Motor Nederland mogen we vijf beanies t.w.v. € 25,00 weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel het volgende te doen: stuur een e-mail met je naam en adresgegevens voor woensdag 7 mei aanstaande (o.v.v. Yamaha Beanie) naar prijsvraag@motoplus.nl. Vergeet er niet bij te vermelden of je een Rossi of Lorenzo beanie wilt. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens vijf winnaars, die de beanie t.z.t. thuis gestuurd krijgen.
Onderstaand de winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee WK Superbike paddock kaarten ter waarde van € 79,00 per stuk: Jordi Stevens uit Hoogerheid en Gerrie Kemfers uit Zwartemeer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws