Nieuws

Mail & Win: Yamaha Paddock Blue Beanie

Je hoeft niet perse van Koninklijke Huize te komen om blauw bloed door de aderen te hebben stromen, voor doorgewinterde Yamaha racefans geldt immers hetzelfde. Zij worden al jaren op hun wenken bediend met de uitgebreide Paddock Blue-lijn, die voor dit jaar weer compleet vernieuwd is. In deze eigentijdse, lekker sportieve kledingcollectie speelt, hoe kan het gezien de naam ook anders, het Yamaha raceblauw komend jaar een prominentere rol dan ooit. De omvangrijke lijn omvat onder meer jacks, T-shirts, sweaters, fleecevesten, bodywarmers, hoodies, caps en rugzakken, waarbij dames en kids uiteraard niet vergeten zijn.

Een mooie en bovenal bijzonder uitgebreide collectie dus, waarin ook deze muts, of beanie voor de meer trendy lezers, onderdak heeft gevonden. Net als alle andere Race Blue items ook voorzien van een geborduurd Yamaha Racing-logo en het Speedblock motief. Van Yamaha Motor Nederland mogen wij vijf van deze Race Blue Beanies (t.w.v. € 20,00) weggevenen het enige dat je hoeft te doen om er voor in aanmerking te komen, is voor woensdag 26 februari een mailtje met je naam en adresgegevens (o.v.v. Yamaha Race Blue Beanie) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzender trekken wij vervolgens vijf winnaars, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgen.

Onderstaand de winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een BMW Vintage overhemd ter waarde van € 75,00: Jerry Krijn uit Amsterdam.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...
Yamaha Demo Ride Tour 2024

Yamaha Demo Ride Tour 2024

28 februari, 2024

Met vooruitstrevende designs zijn de Yamaha-modellen in de 2024 line-up stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, ...

Overig nieuws