Nieuws

Mail & Win: Yamaha Kando Cap

Tijd voor een klein stukje Japanse les: Kando is het Japanse woord dat het dubbele gevoel beschrijft van diepe voldoening en intens enthousiasme voor iets van onbeschrijfelijke waarde. Een stukje retorica waarmee Yamaha duidelijk probeert te maken dat het niet enkel om de producten zelf gaat, maar veel meer om de totale beleving eromheen. Ofwel, hoe je iets ervaart, beleeft en voelt. Emotie dus. Een prachtig uitgangspunt natuurlijk voor een uitgebreide lifestyle collectie en precies dat heeft Yamaha ook gedaan. De lekker trendy lijn met vrijetijdskleding bevat onder meer caps, sweaters, polo’s en T-shirts, zowel met korte als lange mouwen en zowel voor hem als voor haar. Alles uiteraard perfect met elkaar te combineren en met één grote gemeenschappelijke deler: op ieder item staan prominent de twee Japanse karakters die samen het woord (of gevoel) Kando vormen.
De collectie is hagelnieuw en per direct bij de Yamaha-dealer verkrijgbaar. Van Yamaha Motor Nederland mogen wij echter tien caps (t.w.v. € 25,-) uit deze fraaie collectie weggeven en het enige dat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 12 maart een mailtje met je naam en adresgegevens (o.v.v. Yamaha Kando Cap) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens tien winnaars, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgen.
Onderstaand de vijf winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Yamaha Paddock Blue Beanie ter waarde van € 20,-: Etienne Willemsen uit Arcen, Grietje Bergsma uit Oosterblokker, Christian van der Heijden uit Yerseke, Tino van Kekem uit Best en Jan Dragt uit Dedemsvaart.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws