Nieuws

Mail & Win: Yamaha H2O backpack

De eerste mooie dagen hebben we gehad, Pasen ligt op de loer en dat betekent dat de motordagjes en -weekenden uit weer op de agenda staan. Een welkome vriend bij dergelijke tochten is natuurlijk een ruime rugtas, waarin je makkelijk je spullen mee kunt nemen. En dan bij voorkeur wel goed beschermd tegen eventueel regenwater, Pluvius blijft onberekenbaar immers. Speciaal voor deze gelegenheden heeft Yamaha de H2O-collectie in haar accessoire-gamma opgenomen. Een lijn waterdichte tassen in een fraaie zwart/wit/rode retro kleurstelling en Yamaha-logo prominent op de voorzijde, met daarin onder meer deze ruime backpack. De tas is uitgerust met onder meer een geventileerd rugpand, buitenvak met waterdichte rits, praktische waterdichte rolsluiting en gesealde naden. Voor een optimaal draagcomfort is het draagriemsysteem, met borstriem, voorzien van een zachte padding en uiteraard instelbaar uitgevoerd.
Mooi, en vooral praktisch! En voor nop kun jij in het bezit komen van deze normaal € 71,75 kostende rugzak, want van Yamaha Motor Nederland mogen wij er namelijk eentje weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen hoef je enkel het volgende te doen: stuur een e-mail met je naam en adresgegevens voor woensdag 9 april aanstaande (o.v.v. Yamaha H2O backpack) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt.
Onderstaand de winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Ctek MXS 5.0 ter waarde van € 79,95: Lucas Witte uit Zoeterwoude.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws