Mail en win!

Mail & Win: Wera Joker Ringsteeksleutel-set

Goed gereedschap is het halve werk. Zeker wanneer de ruimte bepekt is. In dat opzicht slaat Wera twee vliegen in één klap. Hun Joker ringsteeksleutels zijn namelijk zo ontworpen, dat je ook in krappe situaties goed uit de voeten kunt.

Wera heeft haar sleutels namelijk extra aanzetpunten gegeven, waardoor bouten en moeten iedere 15 graden vastgegrepen kunnen worden. Aan de andere kant van de sleutel, bij de ringzijde, staat het geheel onder een hoek van slechts 15 graden. Eveneens ideaal als de ruimte beperkt is. Omdat goed gereedschap ook veel gebruikt wordt, heeft Wera haar Joker ringsteeksleutels voorzien van een hoogwaardige coating die zorgt voor een langdurige corrosiebescherming. Ook handig: de sleutels hebben ieder hun eigen kleurcodering op maat, wat het pakken van de juiste maat nog eenvoudiger maakt.

Ontbreekt het in jouw gereedschapstas nog aan een setje goede ringsteeksleutels? Dan heb je geluk! Wij mogen van Wera (www.wera.nl) namelijk één lezer blij maken met een set (adviesverkoopprijs: € 105,-). Wat je moet doen om hier kans op te maken? Simpel, vul hieronder het deelnameformulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 27 september). De winnaar wordt in MotoPlus 20/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 16/2023, met als inzet een container Vulcavite Vulcanet schoonmaakdoekjes, zijn: B.J. Meerstra uit Eenrum en M. de Graaf uit Amersfoort.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Komt BMW met een R18 nineT?

  Komt BMW met een R18 nineT?

  22 mei, 2024

  Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

  Overig nieuws