Mail en win!

Mail & Win: verblijf in Apart Hotel Vivaldi

Ongeacht of je er nu wel of niet bent geweest, Apart Hotel Vivaldi van het Nederlands/Tirools echtpaar Jan en Regina Wilmink kent bijna iedere motorrijder wel. Van naam, en anders wel van de bekende oranje mega helmaanhanger waarmee ze altijd in Utrecht op de Motorbeurs staan!

Het hotel is prachtig gelegen aan het begin van de befaamde Silvretta Hochalpenstraße in See in het Oostenrijkse Tirol, met tal van beroemde passen om de hoek. Wat te denken van de Hahntennjoch, Timmelsjoch, Stelvio, Ofenpas en Flüelapas, om maar eens een paar Alpenpareltjes te noemen. Een walhalla voor motorrijders, waar menig motorhartje sneller van gaat kloppen. De mooiste routes liggen er kortom voor het oprapen, wil je het helemaal makkelijk hebben, dan heeft Jan, zelf ook een fervent motorrijder, diverse prachtige dagtochten voor je in de aanbieding.

Motorrijders weten ieder jaar dan ook massaal de weg naar Wilmink te vinden, waar je vanaf € 59,00 p.p.p.n. (inclusief ontbijtbuffet, routes voor navigatie en wegenkaart van de Alpen) kunt overnachten. Voor een hele week betaal je voor hetzelfde arrangement € 430,- per persoon.

Of helemaal niets, want van Apart Hotel Vivaldi mogen we één MotoPlus-lezer verblijden met een verblijf voor twee personen voor de periode zaterdag 2 t/m zaterdag 9 juli 2023, of zaterdag 23 t/m zaterdag 30 september 2023 (exclusief toeristenbelasting). Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 24 mei). De winnaar word in Motoplus 12/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 8/2022, met als inzet twee kaarten voor inmiddels verreden ronde van het WK Superbike in Assen, zijn Dhr. A.J.J. Septer uit Bunschoten en Dhr. T. Speelman uit Assen.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Precies vier dagen te koop

  Precies vier dagen te koop

  19 april, 2024

  Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

  Overig nieuws