Mail en win!

Mail & Win: Varta Powersports accu

Vierkant en voorzien van een plus- en minpool; de accu in de notendop. Erg kort door de bocht natuurlijk, en ook wat respectloos, want achter een goede accu gaat namelijk wel degelijk de nodige techniek schuil. En zonder gezonde accu komt geen motor het tuinpad af.

Een van de specialisten op accugebied is Varta, een merk dat al 120 jaar bestaat. De Duitse accuspecialist heeft met haar Powersports-lijn een accu in huis voor eigenlijk ieder type motorfiets en ATV. De loodzuur accu’s vertrouwen op de meest actuele AGM-technologie (Absorbent Glass Mat) met een levensduur die drie keer langer is dan die van conventionele accu’s. De accu’s zijn verder onderhoudsvrij, bieden een betrouwbaar startvermogen, genieten een hoge trillingsbestendigheid en zijn lekvrij en daarom geschikt tot een montagehoek van maximaal 45 graden. De Powersports met geltechnologie (voor motoren met een verhoogde energiebehoefte) kan zelfs tot een hoek van negentig graden worden ingebouwd.

Voor iedere motorfiets heeft Varta kortom wel een passende accu in huis. En misschien zit er binnen afzienbare tijd ook wel eentje in jouw motorfiets, want van Ecobat Benelux (www.ecobatbattery.nl) mogen we één van onze lezers verblijden met een Varta Powersports accu. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen, vergeet niet om in het opmerkingen-veld merk, type en bouwjaar van je eigen motorfiets te vermelden. De winnaar wordt in MotoPlus 8/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 4/2024, met als inzet een set Damen Macau motorjack, is Dhr. W.J. Poppe uit Meliskerke.













  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Eerste indruk: Indian Scout

  Eerste indruk: Indian Scout

  17 april, 2024

  Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

  Overig nieuws