Nieuws

Mail & Win: TW Steel Yamaha TW925 horloge

Als officiële sponsor van het Yamaha MotoGP-team is het logisch dat TW Steel ook een fraaie themalijn uurwerken in het leven heeft geroepen rond de Yamaha M1, die bestaat uit vier prachtige chronografen. Absoluut topstuk uit de collectie, die onder meer een robuuste RVS behuizing, sportieve wijzerplaat met details en het logo van de Yamaha M1, evenals een Citizen Miyota 6S20 uurwerk deelt, is de TW925 met Ø 48 mm behuizing. De voor TW Steel horloges zo kenmerkende pilaren zijn op deze 925 als goudkleurige schokbrekers verwerkt, wat hem nog net even wat extra cachet geeft.

Een sportief, exclusief klokje, met een winkelwaarde van maar liefst € 549,-. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit door Yamaha Nederland beschikbaar gestelde klokje is voor woensdag 1 januari een mailtje met je naam en adresgegevens (o.v.v. Yamaha TW Steel horloge) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzender trekken wij dan een winnaar.

Onderstaand de vijf winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee entreekaarten voor de Vakantiebeurs 2014: Wim van der Vlis uit Naaldwijk, F. van der Wilden uit Leidschendam, Simone Verwer uit Veendam, Leo Annyas uit Maria Hoop en Evert Jan Bloemen uit Hummelo.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws