Nieuws

Mail & Win: Suzuki Kiddi Moto GSX-R

Jong geleerd, is oud gedaan! Toegegeven, een regelrecht inkoppertje, maar ook een waarheid als een koe natuurlijk. Ook waar het op motorrijden aankomt. En hoe beter te beginnen dan op een passend loopfietsje, bijvoorbeeld in de vorm van een Suzuki GSX-R replica. Nou ja replica, soort van dan. Deze Kiddy Moto GSX-R is gemaakt van duurzaam hout en voorzien van echte luchtbanden, zodat het kleine grut direct na de eerste stapjes al kan beginnen met het oefenen van een echte knee-down.
Kortom, een droomfietsje voor ieder kind! En goed nieuws, van Suzuki importeur B.V. Nimag mogen wij één exemplaar van deze Kiddi Moto GSX-R t.w.v. € 119,95 weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, stuur een mailtje met je naam en adresgegevens (o.v.v. Suzuki Kiddy Moto) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt.

Onderstaand de winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet het prachtige boek Continental Circus – The Races and the Places, the People and the Faces ter waarde van € 29,90: Leo Visser uit Uitgeest.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws