Mail en win!

Mail & Win: Stylmartin Navajo Evo Low WP

Met de Navajo heeft Stylmartin al een tijdje een stoere, waterdichte adventure laars in haar gamma. Diezelfde laars is komend jaar ook in deze lager Evo Low WP variant verkrijgbaar en deze borduurt niet geheel verrassend voort op dezelfde high-end basis!

Die basis bestaat onder meer uit een volnerf rundlederen buitenkant, een anatomisch gevormd (verwisselbaar) voetbed en een stevige antislipzool, maar speelt zich in de kijker met zijn speelse en tegelijkertijd ook meer praktische kortere schacht. Toch is de laars wel degelijk CE gecertificeerd, én net als de hoge uitvoering volledig waterdicht. De nieuwe, enkel in het antraciet beschikbare Navajo Evo Low is voorzien van een klittenbandsluiting aan de bovenzijde, evenals twee verstelbare gespen aan de zijkant. Het matenspectrum voert van 38 t/m 47 en de adviesverkoopprijs bedraagt € 245,00.

Deze rubriek heet alleen niet voor niets Mail & Win, voor één gelukkig iemand gaat de zon deze keer namelijk voor niets op. Van Stylmartin-importeur Duell (www.duell.eu) mogen wij namelijk een paar weggeven aan één van onze lezers. Om hier voor in aanmerking te komen hoef je enkel onderstaand formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 16 februari). De winnaar wordt in MotoPlus 5/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 1/2022, met als inzet een Chaft Mistlampset is A. Lemmens uit Someren.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Kleine update voor CFMoto 450SR

  Kleine update voor CFMoto 450SR

  12 april, 2024

  CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

  Overig nieuws