Mail en win!

Mail & Win: Stylmartin District WP motorschoen

Na twee droge zomers was het dit jaar weer ouderwets Hollands weer met meer dan eens een flinke regenbui. En in de herfst wordt het er bepaald niet beter op. Wil je dan droge voetjes en toch ook een beetje trendy op de brommert zitten, dan is deze robuuste District WP van Stylmartin misschien wel iets voor je!

Deze lekker stoer ogende motorschoen met klassieke vetersluiting, is vervaardigd van hoogwaardig gewaxt leer en ook nog eens waterdicht en ademend. Uiteraard is er ook aan het draag- en loopcomfort gedacht, de District is onder meer voorzien van een verwisselbaar, anatomisch gevormd voetbed, evenals oliebestendige anti-slip zool met een lekker grof profiel, dat het potige karakter nog wat extra aandikt.
De bruine Stylmartin District WP is er in de maten 39 tot en met 47 en de prijs bedraagt € 194,00. Deze rubriek heet echter niet voor niets Mail & Win, van Stylmartin importeur Duell Bike-Center/IGM Trading mogen we namelijk een paar weggeven aan onze lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan hieronder het deelnameformulier in (deelnemen kan tot vrijdag 12 november). De winnaar wordt in MotoPlus 23/2021 bekend gemaakt.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Dainese D-air krijgt update

  Dainese D-air krijgt update

  30 november, 2023

  Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
  KTM laat het beest groeien

  KTM laat het beest groeien

  29 november, 2023

  KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

  Overig nieuws