Mail en win!

Mail & Win: S100 schoonmaakset

De motor wassen: wat de één als uiterst vervelend klusje ervaart, voelt voor de ander als pure ontspanning. Voor beide partijen geldt echter hetzelfde: het uiteindelijke resultaat moet natuurlijk optimaal zijn. Deze schoonmaakset van S100 zorgt daar niet alleen voor, maar maakt het klusje ook nog een stuk makkelijker, en daarmee wellicht ook wat leuker.

De basis van de set is de Power Bike Shampoo (€ 24,99), een 2-in-1 reinigingsproduct dat zowel als voorwasmiddel (met een schuimspuit aanbrengen) en shampoo dienst doet. Dankzij de volledige nieuwe formule heeft het middel een micromechanisch reinigingseffect, ofwel het lost het vuil actief van het oppervlak en bindt het vervolgens aan het schuim. Het is zeer zacht voor alle oppervlakken en heeft geen nadelige invloed op een eventuele waxlaag of seal coating. Voor het wassen zelf kun je je beroepen op de Microfiber spons (€ 14,00), met een zachte, absorberende en schuim ondersteunde zijde, evenals een gladde zijde voor het reinigen van extreem hardnekkig vuil. Of je kiest voor de praktische microvezel washandschoen (€ 15,25), die vuil optimaal bindt aan de microvezels en dankzij de sterk absorberende functie het schoonmaken nog zachter maakt. En na de wasbeurt kan de handschoen gewoon mee de wasmachine in, ook wel prettig.

Deze S100 schoonmaakset vertegenwoordigt alles bij elkaar een waarde van € 54,24, maar uiteraard kun je er ook op een goedkopere manier aan komen, deze rubriek heet immers niet voor niets Mail & Win. Van S100 (www.s100.nl) mogen wij vier MotoPlus-lezers verblijden met een set. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder  het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 17 juli).

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 12/2024, met als inzet een paar Lindstrands Sveg allweather handschoenen, is Hans Sander uit Hoorn.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Lezerstest Suzuki 2024-modellen

  Lezerstest Suzuki 2024-modellen

  21 juli, 2024

  Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
  Nieuwe roadster van Royal Enfield

  Nieuwe roadster van Royal Enfield

  20 juli, 2024

  Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

  Overig nieuws