Mail en win!

Mail & Win: S100 onderhoudsset

Het is weer zover, de wintertijd is ingegaan, voor de meeste motorrijders het sein om de geliefde tweewieler voor een paar maandjes op stal te zetten. Dat uiteraard natuurlijk wel op een beetje liefdevolle manier: dus schoon en tiptop verzorgd.

We hebben daarvoor een mooie uitgebreide S100 onderhoudsset in de aanbieding. Daarin niet alleen alles zowel motor als kleding fris op te bergen voor de welverdiende winterslaap, maar ook om deze na het ontwaken weer fris en fruitig aan de start van het nieuwe motorseizoen te laten verschijnen. De set bestaat namelijk uit totaalreiniger, witte kettingspray, kettingreiniger, roestbeschermer, vizier- en helmreinigingsdoekjes, zadelonderhoudsmiddel en wasmiddel.

Een bijzonder uitgebreide onderhoudsset kortom, met een winkelwaarde van ruim € 90,00. Drie MotoPlus-lezers kunnen echter ook voor nop aan de slag met hun motor en kleding, van S100 (www.s100.nl) mogen we namelijk drie sets weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 6 december). De winnaar wordt in MotoPlus 1/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 21/2023, met als inzet een Galfer waardevoucher van € 400,-, is Dhr. R.H. Bosveld uit Apeldoorn.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Super Hooligan met Indian-roots

  Super Hooligan met Indian-roots

  24 februari, 2024

  Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...
  Eerste indruk: Yamaha MT-09

  Eerste indruk: Yamaha MT-09

  23 februari, 2024

  Het gulzige aanzuiggeluid van de levendige driepitter zwelt aan, wat gepaard gaat met een flinke schop onder het ...

  Overig nieuws