Mail en win!

Mail & Win: Richa Inferno 12V winterhandschoenen

Het is waarschijnlijk geen verrassing dat de uiteinden van het lichaam, dus ook de handen, het meest gevoelig zijn voor kou. Zeker in de winter is het daarom zaak om die warm in te pakken, maar tegen echt lage temperaturen hebben zelfs de beste winterhandschoenen geen weerwoord. In dergelijke gevallen kun je dan het beste een beroep doen op verwarmde handschoenen, zoals deze Inferno 12V van Richa.

De uiteraard waterdichte handschoen met extra lange schacht is gemaakt van sterk 600D Cordura, met extra slijtvast geitenleer op de palm, en voorzien van onder meer een flexibele D3O knokkelprotector, polsriem en elastische manchetsluiting. Allemaal leuk en aardig, maar het draait natuurlijk voornamelijk om het geïntegreerde Xtreme Microwire systeem van Gerbing, dat de handen indien gewenst actief verwarmd. Daarbij heb je de keuze uit drie warmtestanden.

De Richa Inferno wordt standaard geleverd met een kit waarmee de handschoenen direct op de boordspanning kunnen worden aangesloten. Heb je echter liever wat meer ‘vrijheid’, dan heeft Richa ook nog een optionele accu in de aanbieding. Deze biedt afhankelijk van de verwarmingsstand tussen de 1,5 en 4,5 uur aan energie. De Richa Inferno 12V is er in een uitzonderlijk ruim matenspectrum, dat voert van S tot en met 4XL. De prijs bedraagt € 229,99. Tenzij je de gelukkige winnaar van deze actie wordt, want van Richa (www.richa.eu) mogen we één van onze lezers gelukkig maken met een paar Inferno 12V handschoenen.

Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 3 januari 2024). De winnaar wordt in MotoPlus 2/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 22/2023, met als inzet een set Continental Road Attack 4 banden, is Daphne Vleuten uit Delft.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws