Mail en win!

Mail & win: Premier Delta U9 BM

Een systeemhelm met tal van toer- en gebruiksvriendelijke features rond een helmschaal met licht sportieve lijnen; de Delta van het Italiaanse Premier in een notendop. Wat die toervriendelijke aspecten zijn? Een geïntegreerd zonnevizier om maar wat te noemen, maar ook de praktische ratelsluiting, het met één hand te openen kindeel en het standaard meegeleverde Pinlock-vizier.

Daarnaast is de Delta voorbereid op een bluetooth communicatiesysteem, voorzien van het easy-fit systeem voor brildragers en uitgerust met een snelwisselmechanisme van het vizier.
Een veelzijdige, en met € 239,- ook betaalbare helm. De Delta is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL, n in zeven verschillende designs, waaronder deze matzwarte U9 BM versie. En laat dat nu toevallig exact de versie zijn die we van Premier-importeur Duell Bike-Center (www.duell.eu) aan een van onze lezers mogen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 16 maart). De winnaar wordt in MotoPlus 7/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 3/2022, met als inzet een paar Stylmartin Navajo Evo Low WP motorschoenen is J. Stams uit Zoetermeer.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  29 februari, 2024

  Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...
  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  28 februari, 2024

  Met vooruitstrevende designs zijn de Yamaha-modellen in de 2024 line-up stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, ...

  Overig nieuws