Mail en win!

Mail & Win: Pluggerz Uni-Fit Road oordoppen

Ooit geweten dat de windruis bij 100 km/uur al zo luid is, dat het tot gehoorbescherming kan leiden? Is toch echt zo en omdat je gehoor een groot goed is, kun je op de motor dus maar het beste gehoorbescherming dragen.

De ultieme oordoppen wat betreft draagcomfort zijn natuurlijk op maat gemaakt, maar daar hangt dan best een flink prijskaartje aan. Niet voor iedereen haalbaar, of wenselijk wanneer je toch niet zo heel veel rijdt. In die gevallen bieden universele oordoppen ook uitkomst, zoals deze Uni-Fit Road oordoppen van gehoorbeschermingsspecialist Pluggerz.
De oordoppen zijn gemaakt van antiallergeen siliconenmateriaal en zijn meer dan honderd 100 keer te gebruiken. De standaardlevering omvat twee formaten doppen voor een optimale pasvorm, evenals een handige opbergkoker. En dat alles voor de schappelijke prijs van € 14,95.

Liever nóg goedkoper aan zo’n set komen? Dat kant, want van Pluggerz (www.pluggerz.nl) mogen we twee sets Uni-Fit Road oordoppen weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 9 november). De winnaars worden in MotoPlus 23/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 19/2022, met als inzet een paar Spidi Rainwarrior handschoenen, is Tino Sfrintzeris.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Stijlvol jasje van LS2

  Stijlvol jasje van LS2

  1 maart, 2024

  LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  29 februari, 2024

  Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

  Overig nieuws