Mail en win!

Mail & Win: NOIZEZZ Custom PF oordoppen

Te luid geluid is uit. Dat geldt niet alleen voor de motor zelf, maar ook voor de rijder. Gelukkig beseft het gros van de motorrijders dat zelf ook en rijdt tegenwoordig met gehoorbescherming. Die is er in alle soorten en maten, van de bekende schuimpjes van een paar dubbeltjes per set, tot de wat duurdere, maar ook langer bruikbare universele oordoppen.

Het best beschermend en meest comfortabel zijn echter op maat gemaakte oordoppen, zoals deze Custom PF oordoppen van gehoorbeschermingsspecialist NOIZEZZ. Deze van zacht siliconenmateriaal vervaardigde doppen worden aan de hand van een afdruk van je gehoorgang volledig op maat gemaakt en zijn voorzien van een geïntegreerd PF filter. Deze is er in vier dempingsniveaus, en achteraf verwisselbaar mocht je het geluidsniveau te hard of te zacht vinden. Indien gewenst worden de doppen ook voorzien van een uitneemgreepje of koord tussen beide (zodat je ze niet zo snel verliest).

Ook handig, je kunt de doppen in verschillende kleuren krijgen, ook felle varianten die goed zichtbaar zijn wanneer ze per ongeluk op de grond vallen. Of, tip van een lezer, je bestelt links en rechts in een verschillende kleur om ze makkelijk uit elkaar te kunnen houden. Een set NOIZEZZ Custom PF oordoppen is er vanaf € 119,50, maar als het geluk aan je zijde is, kun je er ook goedkoper aankomen. Van NOIZEZZ (www.noizezz.eu) mogen we namelijk één lezer blij maken met zo’n op maat gemaakte set. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 17 januari). De winnaar wordt in MotoPlus 3/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 23/2023, met als inzet een S100 onderhoudsset, zijn M. Damhuis uit Rossum, J. Tunissen uit Budel en G. Kubben uit Hasselt (B).

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws