Nieuws

Mail & Win: MotoGP14

Hè, wat zouden we toch graag zelf eens ervaren hoe het moet voelen om als Rossi over het Asser asfalt te knallen. Dat kan nu, tot op zeker hoogte natuurlijk, dankzij het volledig nieuwe spel MotoGP14, de enige officiële MotoGP-game op de markt. Deze 2014-versie borduurt verder op het succes van haar voorganger (MotoGP13) en verenigt realistische beelden, een snelle en precieze besturing en alle officiële GP-rijders en -teams (aangevuld met enkele legendarische coureurs) tot één van de meest enerverende racegames van dit moment. Net als in de vorige versie zijn ook nu alle populaire speltypen weer aanwezig, waaronder Grand Prix, Championship, Time Attack, Real Events, MotoGP Sprint Season, Challenge the Champions en de Split Battle. Daarbij kun je alleen spelen, in de split-screen modus, maar ook online tegen andere gamers, tot wel 12 spelers tegelijk. Uiteraard is het spel er voor alle actuele platforms, zijnde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, PC en PlayStation Vita.
MotoGP14 (vanaf € 39,99) ligt nu in de winkel en veel realistischer dan dit wordt het racen op de computer niet. Wil je zelf eens ervaren hoe het voelt om als Marquez door de Corkscrew op Laguna Seca te duiken, let dan even op. Van distributeur Bigben Interactive (www.bigbeninteractive.nl) mogen we namelijk drie exemplaren van het spel weggeven en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 9 juli een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. MotoGP14) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Vergeet in de mail niet te melden voor welk platform je het spel zou willen hebben. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens drie winnaars, die de game t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de tien winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee toegangskaarten voor de 84e editie van de Dutch TT ter waarde van € 86,-: Paul Akkerman uit Zoetermeer, Arthur Laurs uit Heemstede, H. van der Velde uit Leeuwarden, Sjaak van Bergeijk uit Babylonienbroek, R. Nijboer uit Assen, David Timmer uit Broek op Langedijk, Yvonne Stoffers uit Emmen, Jan de Vries uit Rotterdam, Dirk-Jan Berman uit Apeldoorn en Angetta Vos uit Noordbroek.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws