Mail en win!

Mail & Win: Lindstrands Lysvik allweather jack

De tijd dat een allweather jas vooral functioneel van snit en zwart van kleur was, ligt inmiddels wel achter ons. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze lekker sportief gesneden Lysvik van Lindstrands, die naast zwart ook verkrijgbaar is in een bruine en groene variant.

Die basiskleur wordt in alle drie de gevallen gecombineerd met fraai contrasterende naden, die het sportieve karakter nog wat verder benadrukken. Naast het pakkende design beschikt het Zweedse jack uiteraard ook over de nodige praktische functionaliteiten. Zo zijn schouders en ellenbogen voorzien van CE gecertificeerde protectoren (level 1) en is het rugpand voorbereid op een optionele rugprotector. Verder is het waterdichte jack onder andere voorzien van een Z-liner Dryway+ membraan, rondlopende verbindingsrits en lange ventilatieritsen op de mouwen en rug.

De in de maten 46 t/m 62 verkrijgbare Lysvik is een echte drieseizoenenjas (lente/zomer/herfst), maar kan in combinatie met een goed isolerende, aparte midlayer ook prima onder koudere omstandigheden dienst doen. En de prijs? Die is met € 239,00 ronduit aantrekkelijk. Al kan dat nog aantrekkelijker, van Lindstrands-importeur Duell (www.duell.eu) mogen we namelijk één van onze lezers verrassen met een Lysvik jack en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 11 oktober). Vergeet niet in het opmerkingen-veld je kledingmaat en gewenste kleur te vermelden.De winnaar wordt in MotoPlus 21/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 17/2023, met als inzet een Moto-Master remschijf-set, is Dhr. W.L.M. Kerkhof uit Kerkdriel.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws