Nieuws

Mail & Win: Kaarten Zwarte Cross

Van 25 tot en met 27 juli is het weer drie dagen groot feest in het Achterhoekse Lichtenvoorde, dan wordt namelijk alweer de achttiende editie van de Zwarte Cross georganiseerd. Van duizend bezoekers in het eerste jaar naar bijna 163.000 het afgelopen jaar, de inmiddels bekende mix van cross, muziek, stunts, theater en vooral humor valt behoorlijk in de smaak bij het grote publiek en heeft de ZC tot grootste motorcrossevenement ter wereld gepromoveerd. Voor de festivalorganisatie reden om dit jaar extra groots uit te pakken met onder meer 150 optredens verdeeld over inmiddels 25 podia, uiteraard voor groot en klein. Naast legio stuntshows gaat de aandacht natuurlijk vooral uit naar de cross, die dit jaar weer tal van enerverende klassen herbergt. Zoals de MotoGP, waarmee wordt bewezen dat een wegracer zich ook prima in het zand kan vermaken, de Rozeklasse voor iedereen met een zekere vorm van seksualiteit (welke maakt niet uit) en natuurlijk de immer spectaculaire Specialklasse, dat wellicht nog het meest weg heeft van een uit de hand gelopen carnavalsoptocht.
Zonder twijfel het meest unieke, ludieke en leuke festival van Nederland, of beter gezegd, Europa. Een driedagenkaart met campingplaats kost € 125,00, maar het kan ook goedkoper. Nestlé Wagner (www.facebook.com/wagnerpizzanederland) is met de Big Pizza voor de derde keer hoofdsponsor van het festival en stelt 2 x 2 driedagenkaarten (met campingplaats) ter beschikking. Prima bodem voor drie dagen lang feestvieren immers, zo’n Big Pizza. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 16 juli een e-mail met je naam, adresgegevens en e-mailadres (o.v.v. Zwarte Cross 2014) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens twee winnaars, die de e-tickets t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de drie winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet de game MotoGP14: Stefan Philips uit Assen, Koen Nijenhuis uit Tilburg en M.B. Dijksterhuis-Tap uit Enkhuizen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws