Nieuws

Mail & Win: kaarten WK Superbike Assen

Op zondag 27 april aanstaande staat het TT Circuit in Assen volledig in het teken van de derde ronde van het WK Superbike. Een weekend vol motorsport van het hoogste niveau, met weer de nodige Nederlandse inbreng dit jaar. Zo treedt onder meer Kevin Valk met een Kawasaki ZX-10R aan in het EK Superstock 1000 en strijden Koen Zeelen (Yamaha) en Wayne Tessels (Suzuki) voor een podiumplaats in het EK Superstock 600. Het hoofdprogramma wordt natuurlijk gevormd door de races in het WK Superbike en Supersport, waarbij de Nederlandse racefans met name vol spanning zullen uitkijken naar die laatste. Naast Tony Coveña, die de eerste race in Australië direct al opluisterde door met een 12e plaats punten te pakken, zijn de ogen vooral gericht Michael van der Mark. De Rotterdammer heeft na zijn fabuleuze ‘rookie year’, waarin hij uiteindelijk de vierde plaats in de eindstand pakte, dit jaar maar één doel: races winnen. Zeker die in Assen!
Motorsport van absoluut topniveau, maar desondanks met een heel toegankelijk karakter, dat maakt het WK Superbike zo geliefd bij de diehard racefan. En wil je dat zelf eens van dichtbij meemaken, dan opgelet! In samenwerking met het TT Circuit geven wij namelijk twee keer twee toegangskaarten weg voor de zondag (racedag). Niet zomaar kaarten, want naast toegang tot alle tribunes, geven de kaarten (t.w.v. € 79,00 per stuk) toegang tot de paddock. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel het volgende te doen: stuur een e-mail met je naam en adresgegevens voor woensdag 23 april aanstaande (o.v.v. WK Superbike kaarten) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens twee winnaars, die de kaarten uiterlijk vrijdag 25 april thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Yamaha H2O BackPack ter waarde van € 71,75: Anja Vrooman uit Gouderak.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws