Nieuws

Mail & Win: Kaarten TT Assen

Het laatste weekend van juni staat voor raceliefhebbers traditiegetrouw in het teken van de TT Assen (lees alles hierover vanaf pagina 90). De 84e editie van dit grootste ééndaagse sportevenement van Nederland wordt op zaterdag 28 juni verreden en het belooft weer een waar spektakel te worden. In de Moto3 treden bijvoorbeeld maar liefst vier Nederlanders aan, naast vaste waarden Scott Deroue en Bryan Schouten, kregen namelijk regerend ONK Moto3-kampioen Thomas van Leeuwen en thuisrijder Jasper Iwema een wildcard. Hoe spectaculair de Moto3- en Moto2-wedstrijden ook moge zijn, uiteindelijk draait het natuurlijk vooral om de MotoGP. Herhaalt Rossi zijn huzarenstukje van afgelopen jaar, gaat Lorenzo met de eer strijken of zijn het toch weer de Honda’s, met Marc Marquez voorop?
Kaarten voor de 84e TT Assen zijn er vanaf € 43,00, maar het kan ook goedkoper. Van de organisatie mogen we namelijk tien keer twee toegangskaarten voor zaterdag (wedstrijddag) weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur voor woensdag 18 juni een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Kaarten TT Assen) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens tienwinnaars, die de toegangskaarten t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de drie winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een set Booster Boekensteunen ter waarde van € 19,95: Martijn de Groot uit Damwoude, Arie Kraak uit Rockanje en Frank van Dijk uit Zutphen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws