Mail en win!

Mail & Win: Held Fresco II toerhandschoenen

Als een van de meest kwetsbare lichaamsdelen dien je je handen natuurlijk goed te beschermen tijdens het rijden. Voor de doorgewinterde toerrijder heeft Held daarvoor onder andere deze EN 13594 gecertificeerde Fresco II in haar assortiment.

De handschoen, met een ergonomische snit, is gemaakt van een mix van rundleer met een zeer slijtvaste kangoeroeleren versterking op de handpalm. Dankzij het TFL Cool System neemt het leer minder warmte op, waardoor de handen ook op zomerse dagen lekker koel blijven. Verder is de Fresco II geconstrueerd met speciale drukvrije naden en voorzien van zowel een ruime en stevige klittenbandsluiting bij de schacht als een polsriem tegen het afglijden. Protectie is er in de vorm van onder andere versterkingen aan de randen van hand en duim, evenals protectoren op knokkels en vingers. Een praktische vizierwisser maakt de uitrusting compleet.

De zwarte Held Fresco II is er in de standaardmaten 8 t/m 12, maar daarnaast ook beschikbaar in meerdere smalle en brede maten. De prijs van deze toerhandschoen bedraagt € 89,95. Tenzij je het geluk aan je broek hebt hangen, want van Held-importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we één van onze lezers verblijden met een paar Fresco II’s. Wil je hierop kans maken? Vul dan hieronder het deelnameformulier in, de winnaar wordt in MotoPlus 5/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 1/2024, met als inzet een paar Noizezz Custom PF maatoordoppen, is Dhr. J.F. de Looijer uit Den Bosch.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws