Mail en win!

Mail & Win: Halvarssons Arvika

Ieder weertype vraagt om passende kleding. Nu is een allseason pak natuurlijk heel praktisch, het betekent alleen wel dat je vaak kleine concessies moet doen. Op zomerse dagen bijvoorbeeld vaak wat betreft de ventilerende werking.

Dan is een luchtig doorwaaijack zoals deze fris ogende Arvika (Arvika Women voor de dames) net even wat comfortabeler, zowel wat betreft draagcomfort (lichter) als warmteregulering. Het jack is namelijk voorzien van grote mesh-panelen aan voor- en achterzijde, waardoor de rijwind optimaal zijn verkoelende werk kan doen. De klasse AA gecertificeerde jas is verder voorzien van onder meer slijtvast Hi-Art op valgevoelige plaatsen, evenals level 2 gecertificeerde protectoren op schouders en ellenbogen. De veiligheid kun je daarnaast nog een extra boost geven met een optionele rug- of borstprotector, of zelfs een airbagvest. Ook is de jas voorzien van een lange verbindingsrits om ‘m aan een broek te koppelen.

Zoals gezegd is de Arvika er in een heren- (maat 46 t/m 66) en meer getailleerde damesvariant (maat 34 t/m 46), beide kosten € 259,00. Of een heel stuk minder wanneer het geluk aan je zijde is. Van Halvarssons-importeur Duell (www.duell.eu) mogen we namelijk één van onze lezers blij maken met deze luchtige Arvika. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 10 mei). De winnaar word in Motoplus 11/2023 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 7/2022, met als inzet een Lindstrands Frisen softshell jack, is Dhr. M.L. Konijnendijk uit Epe.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Komt BMW met een R18 nineT?

  Komt BMW met een R18 nineT?

  22 mei, 2024

  Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

  Overig nieuws