Mail en win!

Mail & Win: Halvarssons Warm Wool onderkledingset

Merino is een zeer hoogwaardige wolsoort met verschillende bijzondere eigenschappen. Zo is het onder meer vochtregulerend en -absorberend, houdt het warmte uitstekend vast (ook wanneer vochtig), ademt het beter dan katoen en synthetische weefsels en is het van nature deels antibacterieel en zelfreinigend. Bovendien is het ook nog eens uitermate zacht en jeukt het niet.

Het perfecte materiaal daarom voor een vocht- en temperatuur regulerende onderkledingset, zoals deze Warm Wool set van het Zweedse Halvarssons. Deze is vervaardigd van honderd procent merinowol en beschikt zodoende over alle voornoemde eigenschappen, wat het de perfecte basis maakt voor je motoroutfit.
De Warm Wool set is onder meer voorzien van een ritssluiting bij de hals en elastische boorden, en is er in de maten XS t/m 3XL. Longsleeve en broek worden apart van elkaar verkocht, en wel voor de prijs van respectievelijk € 99,00 (longsleeve) en € 89,00 (broek).

Je kunt echter ook goedkoper in het bezit van deze veelzijdige set komen, van Halvarssons-importeur Duell Bike-Center (www.duell.eu) mogen we namelijk een van onze lezers ermee verblijden. Wil je hierop kans maken? Vul dan hieronder het deelnameformulier in. De winnaar wordt in MotoPlus 5/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 1/2023, met als inzet een Bagster maatzadel, is Gerrie Meijer uit Eexterveenschekanaal.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws