Mail en win!

Mail & Win: Halvarssons Rogen motorjeans

Hartstikke praktisch natuurlijk, zo’n allweather pak, maar voor een lekker toertje op een mooie dag soms ook wat veel van het goede. En echt stijlvol is ook anders. Dat laatste is een moderne motorjeans dan weer wel, net als comfortabel, terwijl je zeker bij de jongste generatie ook geen concessies hoeft te doen met betrekking tot de veiligheid.

Deze Rogen van het Zweedse Halvarssons is daarvan een lichtend voorbeeld. De triple A gecertificeerde motorjeans is onder meer voorzien van verstelbare level 2 protectoren op zowel heupen als knieën, terwijl de mix van katoen, elastaan en technische materialen niet alleen in een prima draagcomfort voorziet, maar ook een hoge mate van slijtvastheid. Ook bijzonder praktisch, en zeker niet standaard bij een motorjeans, is de lange verbindingsrits waarmee je de Rogen aan een jas kunt koppelen.

De Halvarssons Rogen, beschikbaar in een dames- en herenuitvoering, heeft een regular fit en is er in het klassieke dark blue. De prijs van de in de maten 46 t/m 60 (dames 34 t/m 46) verkrijgbare jeans bedraagt € 199,00. En nu het goede nieuws, van Halvarssons-importeur Duell (www.duell.eu) mogen we één van onze lezers blij maken met deze trendy motorjeans. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 7 juni). De winnaar wordt in Motoplus 13/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 9/2023, met als inzet een Halvasrssons Arvika doorwaaijack, is M.L. Wahjudi uit Hoorn.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws