Mail en win!

Mail & Win: Grand Canyon Vegas Jacket

Een praktisch, allround karakter overgoten met een licht sportief sausje, dat is in een notendop de jongste aanwinst in de Grand Canyon-collectie, deze Vegas Jacket.

Dat licht sportieve dankt de textieljas met een buitenlaag van 600D polyester vooral aan de wat kortere snit, het allround karakter onder meer aan de weersbescherming. De Vegas is namelijk wind- en waterdicht dankzij een Reissa membraan. Daarnaast beschikt ‘ie ook over een uitneembare thermovoering, zodat je ook goed gewapend de koudere dagen tegemoet kunt treden. Verder is de jas ook nog voorzien van wijdteverstelmogelijkheden op mouwen en bij de taille, level 1 protectie op ellenbogen en schouders, en verschillende reflecterende delen.

De nieuwe Vegas komt er in vier verfrissende kleurencombinaties (zwart, zwart/fluo, zwart/grijs en zwart/camo) en in een zéér breed matenspectrum dat voert van S t/m 8XL. Met een prijs van € 139,00 (maten 6XL t/m 8XL € 159,00) is ‘ie ook nog eens extreem betaalbaar. Dat gezegd hebbende, kun je nóg goedkoper in het bezit van deze Vegas komen. Van Grand Canyon-importeur Duell Bike-Center/IGM Trading mogen we namelijk één van onze lezers verblijden met deze veelzijdige jas. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan hieronder het deelnameformulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 8 december). De winnaar wordt in MotoPlus 1/2022 bekend gemaakt.
De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 21/2021, met als inzet een paar Stylmartin District WP motorschoenen, is Johan Lemmens uit Someren.

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.