Mail en win!

Mail & win: Grand Canyon Kingston Jacket

Wie op zoek is naar een goede toerjas voor een aantrekkelijke prijs, kan zomaar eens uitkomen bij deze Kingston Jacket van Grand Canyon. De van 600D vervaardigde jas is namelijk voorzien van een wind- en waterdicht membraan, evenals een uitneembare voering voor wanneer het weer zich van een mindere kant of koudere kant laat zien. Schijnt het zonnetje daarentegen, dan kun je een beroep doen op de ventilatieritsen onder de oksels en op de rug.

Dat is uiteraard slechts een deel van het verhaal, ook qua uitrusting heeft de allrounder het nodige te bieden namelijk. Niet minder dan vier waterdichte buitenzakken bijvoorbeeld, evenals twee binnenzakken in de thermovoering (waarvan één speciaal voor smartphones) en een korte verbindingsrits. Ook het veiligheidsaspect is niet vergeten, standaard is de Kingston niet alleen voorzien van verschillende reflecterende delen, maar ook van CE-protectie op schouders en ellenbogen. De foam-protector op de rug kan desgewenst door een CE-variant worden vervangen.

De Grand Canyon Kingston Jacket is er in drie kleuren (zwart, grijs en fluogeel) en in een bijzonder breed matenspectrum dat voert van S t/m 8XL. De prijs bedraagt respectievelijk € 149,00 (S t/m 4XL) en € 169,00 (6XL – 8XL). En nu natuurlijk het goede nieuws, van Grand Canyon-importeur IGM Trading (www.grandcanyonbike.eu) mogen een exemplaar weggeven aan een van onze lezers. Het enige wat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen is het volgende. Stuur voor vrijdag 1 oktober een email met je adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Grand Canyon Kingston Jacket). Vergeet in de mail niet je gewenste kleur en maat te vermelden. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar, die t.z.t. automatisch bericht krijgt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws