Nieuws

Mail & Win: Furygan 2015 kalender

In het afgelopen nummer berichtten we al over de populaire Franse fotograaf Dingo, die net als andere jaren ook de 2015-collectie van Furygan weer voor zijn lens heeft gehad. De foto’s van de Parijzenaar zijn verrassend, opvallend, spraakmakend en zijn onorthodoxe stijl is dan ook uit duizenden herkenbaar. Ook dit jaar weer vinden de meest bijzondere foto’s weer hun weg in de inmiddels beruchte Furygan-kalender, die dit jaar in het teken staat van het 45-jarig bestaan van deze eigenzinnige Franse kledingfabrikant.
Een gelimiteerd, bovenal exclusief item dat je simpelweg wilt hebben. Maar helaas, de kalender is niet te koop! Gelukkig wel te winnen, want wij mogen van Furygan-importeur Jopa (www.jopa.nl) acht exemplaren van deze gewilde kalender weggeven. En daar hoef je helemaal niet veel voor te doen. Stuur voor woensdag 28 januari aanstaande een mailtje met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl, o.v.v. Furygan kalender, en uit alle inzenders zullen wij aansluitend acht winnaars trekken die de kalender t.z.t. persoonlijk thuis gestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een speciaal samengestelde Kawasaki/Motul Goodiebag (t.w.v. € 97,95):
– Pascal Peters uit Doetinchem
– Jeroen van der Jagt uit Rijpwetering
– Angelique Foederer uit Geldrop.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws