Mail en win!

Mail & Win: exclusieve kaarten WK Superbike Assen

Na een behoorlijk lange winterslaap mogen heren WK Superbike-coureurs op 9 en 10 april eindelijk weer aan de bak tijdens de openingsronde van het 2022-seizoen in Aragon, Spanje. Twee weken later tekent het TT Circuit Assen voor de tweede wedstrijd en dat wordt een bijzondere.

Wegens corona werd de wedstrijd in 2020 immers geschrapt en afgelopen jaar verzet naar juli, waarbij het aantal bezoekers beperkt was. Dit jaar vindt de Nederlandse ronde als vanouds eind april plaats, op 22 en 23 april om precies te zijn, en daar wil je natuurlijk bij zijn, om onder meer Michael van der Mark op zijn BMW M1000RR in actie te zien.

Het liefst van zeer dichtbij, en daarbij kunnen wij van dienst zijn. Van Official Timekeeper Tissot mogen we namelijk vier keer 2 paddockkaarten met toegang voor de vrijdag, zaterdag en zondag weggeven (t.w.v. € 82,- per stuk). Daar blijft het niet bij, Tissot stelt namelijk ook VIP/PIT-kaarten beschikbaar à € 325,- per persoon (twee voor de zaterdag en twee voor de zondag), met onder meer een time-keeping tour (hoe wordt de tijdwaarneming gedaan?), bezoek aan het media center en toegang tot de startgrid tijdens een van de races. Parkeren is bij alle kaarten inbegrepen, ook wel prettig!

Let op, hoewel in Nederland de meeste coronaregels zijn opgeheven, geldt dat niet voor het WK Superbike paddock. Voor toegang moet je een geldige QR-code kunnen overleggen. Klinkt goed allemaal niet? En deelname is heel eenvoudig: vul simpelweg hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 13 april). De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden t.z.t. online bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 5/2022, met als inzet een Premier Delta U9 BM systeemhelm, is N. van Dijk uit Valkenburg (ZH).

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws