Nieuws

Mail & Win: Ctek MXS 5.0 druppellader

Dus na een lange winter trek je eindelijk de motor weer uit de hoek van je garage voor dat langverwachte eerste ritje van het seizoen, om er vervolgens achter te komen dat de accu volledig dood is. Was je met een moderne druppellader als deze MXS 5.0 van Ctek waarschijnlijk niet overkomen. Deze ‘slimme’ lader, die de accu eerst doormeet, analyseert en daarop vervolgens het volautomatische 8 stappen laadprogramma aanpast, beschikt over moderne technieken die voorheen enkel aan de professionele lijn laders van Ctek toebehoorde. Zo is de spatwater- en stofdichte MXS onder meer uitgerust met een zogenaamde desulfaterings- of regeneratiefunctie, waarmee een schijnbaar dode accu weer tot leven kan worden gewekt. De lader is geschikt voor alle 12 Volt accu’s, niet alleen klassieke lood-zuur accu’s, maar onder meer ook MF, Gel en AGM accu’s, waarbij je de voortgang van het laadproces kunt volgen op het display. De compacte, lichte lader (168 x 65 x 38 mm / 600 gram) heeft bovendien een werktemperatuurgebied van -20 tot +50° Celcius.
De Ctek MXS 5.0, met vijf jaar fabrieksgarantie, houdt je accu dus in optimale conditie in tijden dat je de motor net even wat minder frequent gebruikt. En goed nieuws, van XLmoto (www.xlmoto.nl) mogen we er namelijk eentje weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, geef antwoord op de volgende vraag: wat kost de Ctek MXS 5.0? Stuur een mail met je antwoord, evenals je naam en adresgegevens voor woensdag 26 maart aanstaande (o.v.v. Ctek MXS 5.0) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt.

Onderstaand de tien winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Yamaha Kando Cap ter waarde van € 25,00: Antonie Koning uit Harlingen, Rien Klop uit Sliedrecht, Harrie Timmermans uit Twello, A.R. van Beusichem uit Tiel, Jacques Leliveld uit Ankeveen, Ernst Suidgeest uit Utrecht, Henk Teunissen uit Haarlem, Hanny van Kaathoven uit Schijndel, Pieter-Jan Luiten uit Orvelte en Sjaak van Vugt uit Rijen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws