Mail en win!

Mail & Win: Combi Motors motorverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo luidt het gezegde. Daaraan is geen woord gelogen natuurlijk en wanneer het enkel bij blikschade blijft, is het leed nog wel te overzien. Althans wanneer je goed verzekerd bent, want schade en alle navolgende ellende is al vervelend genoeg, maar als het dan ook nog een pak geld kost.

Combi Motors Verzekeringen biedt motorverzekeringen in alle vormen en maten aan, zowel zakelijk al privé, en dat doet dat inmiddels al meer dan dertig jaar. Een verzekeringsspecialist dus met een flink pak en ervaring en daarvan zou jij zomaar eens van kunnen profiteren.
Combi Motors Verzekeringen biedt één van onze lezers namelijk een jaar lang een gratis motorzekering aan, tot een maximum premiebedrag van duizend euro. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 24 april). De winnaar word in Motoplus 10/2024 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 6/2024, met als inzet een Varta Powersports accu, is Stefan Polders uit Spalbeek-Hasselt (B).

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Superdikke naked van BMW komt er

  Superdikke naked van BMW komt er

  27 mei, 2024

  Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

  Overig nieuws