Mail en win!

Mail & Win: Claw Kyro softshell jas

Beetje sportieve uitstraling, beetje urban ook wel, en enigszins stoer eveneens. Deze Claw Kyro jas hinkt qua uiterlijk duidelijk niet op één been. De Kyro is gemaakt van waterafstotend, lekker flexibel en ronduit comfortabel softshell materiaal, met een extra lang rugpand tegen tocht.

Ondanks het hoge vrijetijdskarakter is de Kyro een honderd procent puur nature, AA gecertificeerde motorjas met onder meer uitneembare protectoren op schouders en ellenbogen en een rugpand dat is voorbereid op een optionele rugprotector. De veiligheid krijgt nog een extra boost dankzij kunststof protectoren op zowel schouders als ellenbogen, evenals verschillende reflecterende delen. Verder is het jack ook nog voorzien van onder meer ventilatiemogelijkheden op mouw, rug en borst, vier zakken (twee binnen- en twee buitenzakken) en een wijdteverstelling bij de mouwen.

De enkel in het zwart verkrijgbare Claw Kyro is er in het bijzonder brede matenspectrum S tot en met 4XL. En wel voor de prijs van € 169,95. Eén gelukkige heeft er bovendien binnen fazienbare tijd eentje voor nop thuis in de garderobe hangen, want van Claw-importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen wij één van onze lezers verblijden met een exemplaar. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 3 juli). Vergeet niet om in opmerkingenveld je kledingmaat te vermelden.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Nieuwe roadster van Royal Enfield

  Nieuwe roadster van Royal Enfield

  20 juli, 2024

  Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...
  Even geduld aub!

  Even geduld aub!

  19 juli, 2024

  De tijd vliegt als je lol hebt, zo blijkt maar weer. Zo ben je nog aan het uitbuiken van de Kerstdagen en zo staat ...

  Overig nieuws