Mail en win!

Mail & win: Chaft PU02 elektrische pomp

Onderweg je band op de juiste spanning brengen, bijvoorbeeld na een reparatie, betekent doorgaans een zoektocht naar een tankstation met compressor. Veel liever breng je hem direct op de juiste spanning, en daarvoor biedt deze compacte PU02 elektrische bandenpomp van Chaft uitkomst.

De pomp is voorzien van een krachtige lithium accu die je middels een USB-kabel thuis kunt opladen. Zo kun je onderweg je band oppompen ook wanneer er geen elektriciteit in de buurt is. De pomp, met een stevige aluminium behuizing, wordt geleverd met diverse verloopstukken, is geschikt voor onder meer auto, motor, fiets, evenals bijvoorbeeld een luchtbed, en heeft een maximale druk van 9 bar. Dankzij heldere led’s is de pomp ook ’s nachts bijzonder praktisch qua gebruik.

Een superhandig stukje gereedschap voor onderweg kortom, dat in de winkel ligt voor € 90,75. Het kan natuurlijk ook een stukje goedkoper, deze rubriek heet immers niet voor niets Mail & Win. Van Chaft-importeur MDI Motorcycle Equipment (www.mdi-online.nl) mogen we één van onze lezers blij maken met deze PU02 en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is het volgende. Vul hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 2 maart). De winnaar wordt in MotoPlus 6/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 2/2022, met als inzet een Nexx SX.60 jethelm is Bas Egas uit Hardinxveld-Giessendam.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Pieterpadroute voor de motor

  Pieterpadroute voor de motor

  8 december, 2023

  Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

  Overig nieuws