Nieuws

Mail & Win: Booster boekensteunen

Goed, Moederdag hebben we weer gehad en dus is het nu de beurt aan vaders! En heeft de vrouw des huizes nog géén idee waarmee ze je kan verrassen, attendeer haar dan even op Booster (www.splashdesign.com), dat legio leuke snuisterijen in de aanbieding heeft. Naast meer praktische motor gerelateerde zaken, heeft de accessoiresspecialist namelijk ook een cadeaulijn in haar assortiment. Of beter gezegd, een bijzonder uitgebreide cadeaulijn, met geschenken variërend van klokken, asbakken en beeldjes tot puzzels en van kinderspeelgoed tot opvallende verlichting. Meer dan voldoende keuze in ieder geval om de doorgaans toch al snel tevreden motorrijder te verrassen.
Eveneens in het assortiment zitten deze in drie uitvoeringen (MX, Race en Cruiser) leverbare RVS boekensteunen. Ze kosten € 19,95 per set, maar van importeur Splash Design mogen we drie sets weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor woensdag 4 juni een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Booster Boekensteun) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Vergeet daarbij niet te vermelden welke uitvoering je voorkeur heeft, de MX, Race of Cruiser set. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens drie winnaars, die de prijs t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de twee winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Muc-Off Reinigingsset ter waarde van € 69,95: Patrick Raaijmakers uit Beek en Donk en Martijn Lenders uit Stramproy.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws