Nieuws

Mail & Win: Boek ‘Motorfietstraining – Iedere dag!’

‘Motorrijden leer je niet uit boeken. Maar boeken kunnen het leerproces enorm ondersteunen.’ De eerste twee zinnen uit de inleiding van het nieuwe boek ‘Motorfietstraining – iedere dag’ geven al een duidelijke indicatie over de insteek van dit 160 pagina tellende werk, het reikt je de kennis om je rijcapaciteiten naar een hoger plan te tillen. Het origineel is van de hand van auteur en psychologie promovendus Bernt Spiegel, in thuisland Duitsland een levende legende. Spiegel combineerde zijn werk met zijn grote passie motorrijden en ontwikkelde een trainingsmethode waarmee motorrijders veel meer uit zichzelf kunnen halen. Kort door de bocht combineert hij de kunst van het motorrijden zelf met het psychisch functioneren van de berijder. Ofwel, ben je jezelf ervan bewust dat je fouten maakt en zo ja, hoe kun je hiervan leren. Dat leerproces vindt niet plaats op een speciale cursus, maar gewoon tijdens de reguliere ritjes op de motor. Het boek bevat daarvoor onder meer een stickervel en speciale oefenkaarten als hulpmiddelen bij continu perfectioneren van je rijtechniek, ofwel ‘training along the way’.
Niet alleen leerzame, maar ook echt interessante en leuke stof voor motorrijders. Het boek ‘Motorfietstraining – iedere dag’ (vertaling Jan Labruyère, ISBN-nummer 978 90 6013 349 1) kost € 17,90 en is te bestellen via www.alk.nl of verkrijgbaar in de boekhandel. Van uitgeverij De Alk BV mogen we echter ook drie exemplaren weggeven aan onze lezers, het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 30 juli een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Motorfietstraining – iedere dag) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens drie winnaars, die het boek t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de twee winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee keer twee toegangskaarten voor de Zwarte Cross 2014:
– Marieke en Benno Lutje Wagelaar uit Hengelo
– John Westdijk uit Toldijk.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...
Super Hooligan met Indian-roots

Super Hooligan met Indian-roots

24 februari, 2024

Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...

Overig nieuws