Nieuws

Mail & Win: BMW Motorrad Vintage overhemd

MAIL EN WIN: BMW MOTORRAD VINTAGE OVERHEMD

‘Voel de mythe van BMW Motorrad, beleef het tijdperk van de coolste motorrijders, laat Rock and Roll weer tot leven komen.’ Het moge duidelijk zijn, met de volledig nieuwe Vintage-lijn blaast BMW Motorrad het verleden nieuw leven in. De collectie is speciaal ontworpen rond de nieuwe ‘retroroadster’ uit de Beierse stal, de RnineT, en bevat dan ook een keur aan prachtige artikelen, met een knipoog naar de BMW geschiedenis, waar de historie werkelijk vanaf druipt. Uiteraard een uitgebreide selectie aan kleding, met onder meer diverse T-shirts, tanktop (dames), sweatshirts en jacks, maar ook gimmicks als een zonnebril, gereedschapsrol, een sleutelhanger en armband. En niet te vergeten een serie prachtige, trendy overhemden, waaronder deze zomerse donkerbruine uitvoering met korte mouwen. De slim-fit blouse is gemaakt van 100% katoen en voorzien van een patch op de bovenarm met de tekst ‘to fast to follow’, evenals een subtiele ode aan het blok waar BMW wereldfaam mee maakte op de achterzijde.
Een mooi, trendy overhemd (t.w.v. € 75,-) waar iedere motorliefhebber graag mee gezien wordt. Goed nieuws daarom, want van BMW Motorrad Nederland mogen wij er eentje weggeven.Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, stuur een mailtje met je naam, adresgegevens én kledingmaat (o.v.v. BMW Vintage Overhemd) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzender trekken wij vervolgens een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt.

Winnaar van onze vorige Mail & Win-actie, met als inzet de Suzuki GSX-R Kiddy Bike ter waarde van € 119,95 is geworden Simone Verwer uit Veendam.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws