Mail en win!

Mail & Win: Artago 69X motorslot

De gemiddelde motor vertegenwoordigt een behoorlijke brok centen en is daarom bij het dievengilde een geliefd object. En hoewel een alarm, tracker en/of startonderbreker best effect sorteren, biedt een degelijk mechanisch slot nog altijd de beste bescherming tegen diefstal.

Het Spaanse Artago heeft een waar arsenaal aan dergelijke specialistische motorsloten in haar gamma, waaronder deze ART4-goedgekeurde 69X. Deze kun je als individueel slot gebruiken, maar ook combineren met een stevige ketting en/of grond-/muuranker. Bijzonder praktisch, het tweevoudig tegen roesten behandelde slot is voorzien van een Disc-Tech ART+ cilinder en wordt geleverd met een speciale code. Daarmee kun je in het geval van verlies niet alleen snel en makkelijk een sleutel bijbestellen, maar ook een tweede of derde slot dat je vervolgens met dezelfde sleutel kunt openen.

De advies consumentenprijs van het Artago 69X motorslot bedraagt € 119,95, maar omdat deze rubriek niet voor niets Mail & Win heet, kun je er ook goedkoper aan komen. Van motoraccessoiresspecialist MDI Motorcycle Equipment (www.mdi-online.nl) mogen we namelijk een MotoPlus-lezer verblijden met een exemplaar. Voor deelname hoef je enkel hieronder het formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 30 maart). De winnaar wordt in MotoPlus 8/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 4/2022, met als inzet een Chaft PU02 draagbare comptessor, is Ingrid Driessen uit Udenhout.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws