Mail en win!

Mail & Win: 100% BB33 Signature T-shirt

Het Amerikaanse 100% ken je waarschijnlijk vooral van de crosskleding, en dan met name de crossbrillen- en helmen. Het bedrijf is echter ook groot op zonnebrilgebied, specifiek op sportief vlak.

In die hoedanigheid heeft het verschillende atleten onder haar hoede, waaronder de Zuid-Afrikaanse MotoGP-coureur Brad Binder. Uiteraard heeft de oud-Moto3-wereldkampioen ook een eigen 100%-collectie achter zijn naam staan met daarin onder meer hoodies, zonnebrillen en caps. En T-shirts niet te vergeten, waaronder deze BB33 Signature.
Het witte shirt, dat zijn naam dankt aan de subtiele handtekening van Binder op de voorzijde, is er in de maten S tot en met XL en ligt in de winkel voor € 38,95. Van 100%-importeur HocoParts (www.hocoparts.com) mogen we echter drie MotoPlus-lezers verblijden met een exemplaar. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je hieronder het formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 26 oktober). De winnaars worden in MotoPlus 22/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 18/2022, met als inzet een Chaft Deluxe Hot Grip, is R. Baars uit Driehuis.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws